Hlavní obsah

Příbuzná objevila v mosteckém bytě zavražděnou ženu

MOST

Zavražděnou čtyřiačtyřicetiletou ženu našla v sobotu večer v byt v České ulici v Mostě její příbuzná. Násilnou smrt potvrdil lékař, který tělo ohledal. K určení přesné příčiny úmrtí byla nařízena pitva.

Článek

Po pachateli vraždy kriminalisté pátrají. "Nyní zejména zjišťují a prověřují, s kým se žena stýkala," uvedla mluvčí severočeské policejní správy Jarmila Hrubešová.

 Policie už dopadla muže, který je podezřelý, že 31. října zavraždil v Ústí nad Labem třiapadesátiletou ženu. Šestatřicetiletého muže z Liberecka policisté už dříve kvůli násilnickému chování vyšetřovali.

Ženu, která měla na těle několik desítek bodných a řezných ran, našel v byt panelového domu v Žežické ulici její šestnáctiletý syn. Kriminalisté začali prověřovat, s kým se oběť stýkala a nakonec začali podezřívat jim známého násilníka.

Muže policisté zatkli v Praze, k vraždě se přiznal. Hrozí mu odnětí svobody na 12 až 15 let nebo výjimečný trest. Motivem vraždy byly podle Hrubešové osobní neshody. Vraždě údajně předcházela hádka.

Od začátku roku vyšetřují severočeští kriminalisté dvacátou vraždu, 17 z nich vyřešili.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám