Hlavní obsah

Osmnáctiletá řidička nezvládla zatáčku, šest lidí se zranilo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

JESENÍK

Tři těžká a tři lehčí zranění si vyžádala srážka dvou aut, která se stala v pátek ráno ve Vápenné na Jesenicku. Podle policistů nehodu zavinila teprve osmnáctiletá řidička, která nezvládla se svým vozem průjezd zatáčkou.

Článek

Mezi zraněnými jsou i tři mladí lidé ve věku mezi patnácti a šestnácti lety.

"Řidička při projíždění pravotočivé zatáčky vjela mimo silnici a po nárazu do betonového oplocení se auto vymrštilo do protisměru. Tam se střetlo s protijedoucím vozidlem," uvedla jesenická policejní mluvčí Tereza Neubauerová.

V autě, se kterým se řidička střetla, se těžce zranil třicetiletý a šestatřicetiletý muž. Těžké zranění utrpěla i osmnáctiletá dívka. Další tři mladí lidé, kteří s ní cestovali, vyvázli podle policie s lehkým zraněním.

Na místě zasahovaly čtyři posádky záchranné služby včetně vrtulníku. "Jeden ze zraněných byl v kritickém stavu a odváželi jsme jej do Olomouce na oddělení urgentního příjmu. Měl poraněný hrudník a pravděpodobně vnitřní krvácení do břicha," řekl mluvčí olomoucké záchranné služby Ivo Mareš.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám