Hlavní obsah

Pražské metro hodinu stálo kvůli opilé ženě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Provoz pražského metra zastavil v pondělí po sedmé hodině ráno pád člověka do kolejiště. Neštěstí se stalo ve stanici Palmovka na trase B po sedmé hodině ráno. Do dráhy vlaku spadla opilá žena, která utrpěla zranění. Soupravy nejezdily do osmi hodin ráno.

Článek

Metro nejezdilo mezi stanicemi Florenc a Českomoravská. Záchranáři ženu s tržnou ranou na hlavě a amputací prstu na levé ruce převezli do nemocnice na Bulovce. "Jednalo se o neznámou, asi šedesátiletou ženu, která byla opilá," řekla mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová.

Provoz metra se kvůli pádu člověka do kolejiště zastavil i minulý týden. Šestnáctiletý mladík zahynul ve stanici Muzeum na trase C, když spadl mezi druhý a třetí vagón soupravy. Kvůli odstraňování následků tragédie nejezdilo metro asi dvě hodiny mezi stanicemi Florenc a Pražského povstání. Náhradní dopravu zajišťovaly autobusy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám