Hlavní obsah

Mladý řidič nepřežil srážku s kamiónem

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

FRÝDEK-MÍSTEK

Tragická dopravní nehoda se stala ve čtvrtek ráno v Zelínkovicích na silnici za Frýdkem-Místkem směrem na Příbor. Na místě zemřel jeden mladý člověk, druhého záchranáři ve vážném stavu dopravili do nemocnice. Osobní vůz narazil do dvou kamiónů.

Článek

Nehoda se stala před půl šestou ráno. Řidič starší škodovky nejdříve narazil do odstaveného kamiónu. Náraz vůz odrazil do protisměru, kde se střetl s v protisměru jedoucím dalším kamiónem.

"Jeden z pacientů při příjezdu záchranářů nejevil žádné známky života a byl resuscitován svědky nehody. Posádka záchranné služby v oživovacích pokusech pokračovala, jejich snaha však byla marná a pacient svým zraněním na místě podlehl," řekl mluvčí severomoravských záchranářů Lukáš Humpl.

Druhý muž utrpěl vážná poranění břicha a hrudníku, v době zásahu záchranářů byl ale při vědomí. Po ošetření jej sanitka rychlé lékařské pomoci transportovala na anesteziologicko-resuscitační oddělení do Frýdku-Místku.

Nehoda uzavřela silnici na několik hodin, znovu zprůjezdněna byla v dopoledních hodinách. Policisté v době uzavírky odkláněli provoz na objízdné trasy po okolních silnicích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám