Hlavní obsah

Za erotické hrátky s dívkami hrozí muži vězení

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Zajímavou brigádu si zařídilo několik mladých dívek z okolí Rosic na Brněnsku. Peníze inkasovaly od sedmačtyřicetiletého muže a za to s ním prováděly různé sexuální hrátky, došlo i na soulož. To by nebylo příliš neobvyklé, ale dívkám bylo mezi čtrnácti a šestnácti lety.

Článek

Vinného muže policisté v úterý obvinili z několika trestných činů, mezi kterými figurují pohlavní zneužívání, svádění k pohlavnímu styku nebo ohrožování mravní výchovy mládeže. Za erotické hrátky si může posedět až osm let ve vězení.

Schůzky s mladými dívkami začaly podle policie v srpnu tohoto roku. Muž, který většinou sedával v hospodě na Rosicku osamocen, zatoužil po lidském kontaktu a vzrušení a dvěma dívkám ve věku čtrnáct a šestnáct let koupil vodku a cigarety. Nakonec jim navrhl, že by je za úplatu chtěl hladit.

"Za hospodou rostl akát. Muž pod ním eroticky špásoval nejdříve s jednou dívkou, druhá se dívala a pak se vyměnily. Po erotických hrátkách podělil muž dívky pár stokorunami," popsal chlípníkovy praktiky policejní mluvčí Aleš Mergental.

Večery v hospodě a pod akátem se opakovaly - holky sehnaly další kamarádky, které byly kvůli pár penězům ochotny přistoupit i na soulož s tímto sedmačtyřicetiletým mužem.

"Celkem pět dívek od čtrnácti do šestnácti let si takto dobrovolně přivydělávalo až do poloviny září. Muž byl spokojený a peněz nelitoval. Dívky si za výdělek kupovaly jak oblečení tak kredit do telefonů a cigarety," dodal k motivaci dívek mluvčí.

Na hrátky pod akátem teď může muž jen vzpomínat, zatím čeká na rozhodnutí soudu, zda bude vzat do vazby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám