Hlavní obsah

Na Rokycansku přejel muže vlak

Novinky, znk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ROKYCANY

Na Rokycansku přejel v sobotu vlak muže. Novinkám to potvrdila mluvčí plzeňské záchranky Lenka Ptáčková. Nevyloučila, že muž již ležel v kolejišti a že chtěl tudíž spáchat sebevraždu.

Článek

"Po příjezdu na místo jsme konstatovali, že muže přejel, popřípadě srazil vlak," řekla mluvčí. Nevyloučila, že by se mohlo jednat o sebevraždu.

"To ale musí potvrdit policie, která nyní případ vyšetřuje," dodala. ČTK uvedla, že lékaři u muže našli jen lékařskou zprávu.

Nehod, při kterých umírají lidé na kolejích, se poslední dobou odehrálo několik. Na Slezském Předměstí v Hradci Králové srazil v pátek vlak cizince.

Na začátku měsíce srazil vlak na Karlovarsku malého chlapce, v Chebu zase skočil pod vlak v Černé za Bory na Pardubicku třiapadesátiletý muž. Zraněním na místě podlehl.

Reklama

Související témata:

Související články

Vlak na Karlovarsku srazil malého chlapce

Tříletého chlapce srazil vlak u Nejdku na Karlovarsku. Dítě bylo s mnohačetnými poraněními transportováno vrtulníkem do nemocnice za použití umělé plicní...

Mladíka zřejmě zabil projíždějící vlak

Policie v Hradci Králové prošetřuje úmrtí mladého muže, jehož mrtvolu objevili lidé ve čtvrtek kolem deváté hodiny večer nedaleko nádraží na Slezském Předměstí...

Výběr článků

Načítám