Hlavní obsah

Učitelka ZŠ měla mít pohlavní styk se svým žákem

– KLADNO

Na základní škole ve Vodárenské ulici v Kladně měla údajně osmatřicetiletá učitelka pohlavní styk se svým žákem. Minulý týden je v kabinetu přistihla ředitelka školy, která prý měla podezření na zneužívání dítěte. Chlapci je údajně 14 let. Učitelka dostala hodinovou výpověď. Uvedl to ve čtvrtek server Týden.cz s odvoláním na dva nezávislé zdroje.

Článek

"Policie přijala oznámení, že na jedné z kladenských škol došlo ke vztahu mezi učitelkou a žákem deváté třídy. V tuto chvíli se nemůžeme vyjádřit k tomu, o jaký vztah šlo, protože případ je na samém začátku. Z toho důvodu nemůžeme sdělit další podrobnosti," řekla Právu mluvčí kladenské policie Jana Štejnerová. Ředitel kladenské policie Michal Murín přiznal, že trestní oznámení podali v úterý rodiče chlapce.

V případě, že by se podezření potvrdilo, žena by mohla být obviněna z ohrožování mravní výchovy dítěte a z pohlavního zneužívání.

Incident se podle Týdne zřejmě stal minulý týden před svátkem 28. září. Přesné datum ale není jasné. Také ředitelka ZŠ Jana Červenková k případu odmítla cokoli bližšího sdělit.

Podle serveru se učitelka - údajně vdaná matka dvou dětí - se žákem sblížila asi během květnového školního zájezdu a jejich vztah pokračoval i v novém školním roce až do chvíle, kdy je přistihla ředitelka školy. Žena dostala ihned výpověď a do školy má prý zakázaný přístup.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám