Hlavní obsah

Srážku peugeotu a BMW nepřežili dva lidé

Právo, Novinky, pno, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NOVÝ JIČÍN

Dvě oběti na životech si vyžádala v noci na úterý nehoda dvou vozidel na silnici mezi Příborem a Frýdkem-Místkem. Čelní střet automobilů podle dosud nepotvrzených informací zavinil mikrospánek řidiče. Nehodu nepřežili dva lidé.

Článek

Osmačtyřicetiletý řidič BMW jel ve směru na Frýdek-Místek a nedaleko Příbora z dosud nezjištěných příčin přejel s vozidlem do protisměru, kde dostal smyk a pravou zadní částí narazil do protijedoucího vozidla peugeot, ve kterém cestoval manželský pár," uvedl mluvčí policie Zbyněk Tomšík.

"Třiačtyřicetiletý řidič peugeotu na místě nehody zemřel, jeho o čtyři roky mladší žena byla s vážným zraněním přepravena do ostravské fakultní nemocnice "Její zranění nebyla slučitelná se životem," řekl mluvčí nemocnice Tomáš Oborný.

Těžce zraněn byl také viník nehody z BMW, který je hospitalizován v nemocnici ve Frýdku-Místku.

"Nehodu oznámil svědek na operační středisko hasičů v pondělí krátce před 22. hodinou. Hasiči vyprostili dvě těžce zraněné osoby z peugeotu, které předali zdravotníkům a pomáhali při oživování a ošetřování všech tří zraněných," řekl mluvčí hasičů Petr Kůdela.

Dodal, že obě zničená vozidla pak naložili na speciální vůz odtahové služby. Škoda na obou autech je vyčíslena na 700 tisíc korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám