Hlavní obsah

Vůz skončil v kotrmelcích na louce, dvě ženy zemřely

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

Dvě ženy zemřely při dopravní nehodě, která se stala v neděli odpoledne u obce Trhomné na výpadovce z Plzně do Karlových Varů. Další tři lidé byli při nehodě zraněni. Vůz se převrátil nedaleko místa zvaného U čtyř sudů.

Článek

Všichni cestovali společně ve Volkswagenu Golf. Jeho řidič zřejmě usnul, vyjel mimo vozovku a v kotrmelcích skončil na louce. Sám ale tvrdil, že se vyhýbal zvířeti, které přebíhalo přes silnici.

Pěti pasažérům auta bylo podle záchranářů mezi 30 až 50 lety. "Dva z nich se zlomeninami páteře převezly vrtulníky na jednotku intenzivní péče do plzeňské fakultní nemocnice, jednoho odvezla sanitka na úrazovou ambulanci," upřesnila Lenka Ptáčková z dispečinku záchranné služby Plzeňského kraje.

Automobil sjel ze silnice v mírně  levotočivé zatáčce. "Vůbec nebrzdil. Jel asi 20 metrů po trávě, pak ho to nakoplo a několikrát se převrátil. Nakonec zůstal na střeše," řekl jeden z policistů, kteří dopravní nehodu na místě vyšetřovali. Podle něho musel jet řidič velice rychle. 

Řidič jako jediný se záchranáři komunikoval. Tvrdil, že mu přeběhlo přes cestu zvíře a on se mu chtěl vyhnout.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám