Hlavní obsah

Dobrman pokousal osmiletou dívku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRUNTÁL

Osmiletou holčičku pokousal minulý týden na Bruntálsku dobrman. Dívka si se psem hrála 7. srpna na návštěvě u kamarádky v Janovicích. Když se s ním chtěla rozloučit, zvíře školačku napadlo a způsobilo jí vážná zranění, kvůli kterým skončila v péči lékařů z oddělení plastické a estetické chirurgie olomoucké nemocnice. V úterý to oznámila mluvčí bruntálské policie.

Článek

"Dívku dobrman pokousal na levé tváři, bradě, levém uchu, levém rameni, levé hýždi a způsobil jí zhmoždění dvou prstů pravé ruky. Musela podstoupit operaci na oddělení plastické a estetické chirurgie v Olomouci," oznámila mluvčí.

Podobný případ řeší od předminulého víkendu i ostravští policisté. Tříletou holčičku v Ostravě napadl a pokousal volně pobíhající americký pitbulteriér. Dítě zranil na hlavě a zakousl se mu do stehna. Majitele psa policisté podezřívají z ublížení na zdraví.

Reklama

Související články

Tříletou holčičku pokousal v Ostravě pitbul

Dívku ve věku necelých tří let pokousal o víkendu na ulici v Ostravě-Polance americký pitbul. Dítě má poraněnou hlavu a stehno, zranění jsou naštěstí povrchová...

Výběr článků

Načítám