Hlavní obsah

Převrácený kamión ochromil dopravu

KARLOVY VARY

Převrácený kamión na Pražském mostě v Karlových Varech ochromil v pondělí od půl jedenácté dopoledne téměř do tří odpoledne dopravu v některých částech města na levém břehu řeky Ohře.

Článek

"Kamión, který převážel stavební hmotu keramzit, se převrátil na Pražském mostě na výpadovce z Karlových Varů na Prahu kolem půl jedenácté dopoledne," uvedl mluvčí karlovarské policie Pavel Valenta s tím, že řidič při nehodě utrpěl pouze lehká zranění.

"Řidiči se v podstatě nic nestalo, ale keramzit se z nákladního vozidla vysypal i do proti vedoucích dopravních pruhů, takže doprava na průtahu musela být na čas zastavena," uvedl mluvčí karlovarských krajských hasičů František Petr, podle kterého kamión zvedl z boku na kola až přivolaný jeřáb před druhou hodinou odpoledne. "Hasiči museli také odklidit rozsypaný keramzit," dodal.

Nejhorší situace byla v odpoledních hodinách

Kvůli neprůjezdnosti hlavního tahu na Prahu se tvořily na některých karlovarských náhradních komunikací na levém břehu řeky Ohře fronty aut. Například v Bohaticích na výjezdu na starou Ostrovskou nebo přímo na staré ostrovské do městské části Rybáře, které byly odpoledne také zatarasené dopravou.

Na Růžovém Vrchu dopravu řídila dopravní policie. Nejpalčivější ale byla odpoledne situace na samotném karlovarském průtahu ve směru od Prahy, kde stály kolony od Rybář až k místě nehody. "Příčina nehody je ještě v šetření," komentoval Valenta.

Reklama

Související články

Kamión zablokoval silnici Karlovy Vary - Sokolov

Na silnici první třídy číslo šest mezi Karlovými Vary a Sokolovem havaroval ráno u odbočky na Loket kamión. Při nehodě byli dva lidé lehce zraněni. Náklad...

Výběr článků

Načítám