Hlavní obsah

Holčičku pokousal vlčák, čeká ji plastická operace

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Muže, jehož vlčák pokousal na hlavě tříletou holčičku, stíhá policie. Dítě u něj bydlelo v polovině července, když jeho rodiče byli na dovolené. Muž pochází z okolí Ivančic na Brněnsku. Majiteli psa hrozí za ublížení na zdraví až jednoleté vězení.

Článek

"Děvčátko vyvázlo s ranami na čele a spánku, které neohrozily jeho život, čeká ji ale plastická operace," řekl mluvčí policie Brno-venkov Aleš Mergental.

"Co přesně se stalo, zjistili (rodiče) až po návratu. Holčička si jednoho dne odpoledne hrála na dvorku. Ve stejnou chvíli tam byl také vlčák patřící majiteli domu a stačil prozatím neobjasněný okamžik, při kterém pes pokousal děvčátko na hlavě," uvedl policejní mluvčí. Majitelé psa okamžitě holčičku převezli k ošetření do nemocnice.

Letos jde na Ivančicku o druhé napadení dítěte psem. Na konci dubna taktéž na dvoře rodinného domu pokousal pes jednoho ze dvou chlapců, kteří si hráli na dvorku. Desetiletý chlapec utrpěl vážné zranění v obličeji.

Reklama

Výběr článků

Načítám