Hlavní obsah

Řidička nezvládla landrover, zranilo se šest lidí

– SEMILY

Šest zraněných si vyžádala dopravní nehoda, která se stala v noci na neděli na silnici v Jilemnici -Hrabačově na severu Čech. Nikdo by neměl být v ohrožení života. Zranění cestovali terénním vozem, který se otočil na střechu. Ve voze jelo šest lidí, čtyři dospělí a dvě děti.

Článek

O ošetření zraněných se podělili záchranáři z Libereckého a Královehradeckého kraje. Liberečtí zdravotníci ošetřili dva dospělé a dvě děti, o zbylé dva pasažéry se postarali jejich kolegové ze záchranné služby Královehradeckého kraje.

Na místě nehody zasahovalo celkem pět sanitek. Do Hrabačova dorazily z Jilemnice, Semil, Rokytnice nad Jizerou a z Vrchlabí. Ve vrchlabské nemocnici leží jeden pacient z hrabačovské havárie a primář odhaduje jeho léčení na dva až tři týdny. Další zraněný skončil v jilemnické nemocnici, dodal primář.

Lehce zraněným dětem bylo pět a patnáct let. Terénní vůz řídila šestatřicetiletá žena, sanitka ji odvezla do nemocnice s otřesem mozku a tržnými ranami. Semilští policisté uvedli, že se lidé v Landroveru vraceli z hudebního festivalu Benátská noc v Malé Skále na Jablonecku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám