Hlavní obsah

Polští fanoušci zbili pořadatele na hokeji v Havířově

Právo, kij

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARVINÁ

Bitkou polských fanoušků s pořadateli skončilo ve čtvrtek večer přátelské hokejové utkání v Havířově mezi domácími Panthers a hostujícím polským celkem Nowy Targ. Poláci nejdříve začali napadat před koncem zápasu domácí příznivce a když se je snažili pořadatelé usměrnit, tak jednoho z nich brutálně zbili. Čtyři polští fanoušci skončili v policejních celách, pátého policisté převezli na záchytnou stanici.

Článek

"Jednoho z pořadatelů polští fanoušci napadli několika údery pěstí do obličeje. Napadený se snažil rány vykrýt. Ve chvíli, kdy se skrčil obličejem k zemi, začali ho kopat do stehen a břicha. Šestapadesátiletý pořadatel byl převezen do nemocnice," uvedla mluvčí karvinské policie Zlatuše Viačková. Podle ní utrpěl několik zranění, od podlitin na celém těle až po tržnou ránu levého ušního boltce.

Podle policejní mluvčí jsou všichni útočníci ve věku od 16 do 23 let podezřelí ze spáchání trestného činu výtržnictví a ublížení na zdraví. Během pátku by je měli kriminalisté vyslechnout. Pak se rozhodne o jejich případném obvinění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám