Hlavní obsah

Požár vrtné soupravy způsobil desetimiliónovou škodu

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LIBEREC

Hasiči likvidovali v noci na čtvrtek rozsáhlý požár vrtné soupravy v Radimovicích na severu Čech. Souprava byla umístěna na Tatře 815. Požár se rozšířil i na část rodinného domu, u kterého byl automobil zaparkován. Kvůli zničení vrtné soupravy se škoda vyšplhala na deset miliónů korun.

Článek

Hasičům byl nahlášen požár kůlny pět minut po půl druhé ráno a na místo vyrazily tři hasičské sbory. Hasiči při příjezdu zjistili, že v hořící kůlně je zaparkovaný nákladní automobil Tatra 815 se speciální vrtnou soupravou.

Oheň se rozšířil částečně na střechu rodinného domu. K uhašení požáru jednotky nasadily dva vodní proudy a přenosné hasicí přístroje. Oheň se hasičům podařilo zlikvidovat ve čtvrt na čtyři. "Hasiči se soustředili především na hašení vily, kterou se včasným zásahem povedlo uchránit," uvedla mluvčí libereckých hasičů Iva Michalíčková.

Příčinu vzniku požáru hasiči vyšetřují, plameny zničily kůlnu, poškozena byla vrtná souprava na nákladním vozu. Škodu hasiči odhadují na deset miliónů korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám