Hlavní obsah

Hasiči našli v ohořelé škodovce mrtvé tělo

Právo, kij

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NOVÝ JIČÍN

Ve středu dopoledne uhořel v Odrách na Novojičínsku v osobním automobilu značky Škoda 100 dosud neznámý člověk. Podle hasičů nejspíše nedošlo k požáru auta vinou dopravní nehody. Tragickou událost vyšetřuje policie.

Článek

"Událost byla ohlášena na naše operační středisko po desáté hodině s tím, že auto je již prázdné. Naši hasiči přijeli na místo a po použití dvou vodních proudů škodovku rychle uhasili. Po následném průzkumu ale uvnitř auta našli značně ohořelé tělo osoby. To vytáhli ven pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení," uvedl mluvčí moravskoslezských hasičů Petr Kůdela.

Podle jeho slov není dosud jasné, jak přesně k požáru škodovky na silnici mezi oderskou částí Vítovkou a obcí Vlkovice došlo. "Nebylo to však v důsledku dopravní nehody," potvrdil Kůdela. Proto místo požáru předali policistům, kteří budou okolnosti celého případu dále vyšetřovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám