Hlavní obsah

Ženu bil a násilím držel v bytě několik hodin

PŘEROV

V Hranicích na Přerovsku přepadl v pondělí večer podle policie čtyřiadvacetiletý muž o dva roky mladší ženu. Vnikl do jejího bytu, zbil ji, pokoušel se ji znásilnit. V bytě ji držel a týral několik hodin. Hrozí mu až tříleté vězení.

Článek

Napadení podle policistů trvalo zhruba hodinu. Žena poté vyběhla ven z bytu a křičela o pomoc. "Na chodbě ji muž uchopil za nohy a násilím ji vtáhl zpět do bytu, který zamknul," doplnila přerovská policejní mluvčí Michaela Sedláčková.

"Ženě vulgárně nadával a žádal o peníze. Bil ji pěstmi do hlavy a hrudníku a když upadla, kopal ji do břicha a hrudníku. Vyhrožoval jí přitom zabitím," uvedla policejní mluvčí.

Bezbrannou ženu poté nechal v kuchyni ležet na zemi a pustil si televizi. "Kolem páté ráno k ní přistoupil, začal jí osahávat a domáhat se pohlavního styku. Po neúspěšném naléhání ženu udeřil pěstí do obličeje a z bytu odešel," dodala Sedláčková.

Muži hrozí až tříleté vězení, je podezřelý z omezování osobní svobody, porušování domovní svobody, z vydírání a násilí proti skupině obyvatel a jednotlivci z vydírání.

Reklama

Výběr článků

Načítám