Hlavní obsah

Vrah z Ústecka prý bil i svou matku

Právo, Rudolf Prchal
ÚSTÍ NAD LABEM

Případ vraždy, k níž došlo začátkem měsíce v domě v ústecké Severní Terase, bude zaměstnávat kriminalisty ještě dlouho. Devětadvacetiletý vrah, jenž úderem činky do hlavy zavraždil a nožem a pilkou rozřezal 21letou matku svého tříletého syna, sice už je ve věznici, policisté na případu ale pracují dál.

Článek

Podle sousedů byl muž problémový. "Ten rostl pro kriminál, nemakal, kradl, dokonce bil i svou mámu," řekl jeden ze sousedů.

"Obviněný je od pátku ve vazbě v Litoměřicích. Ukončili jsme výslechy, pokračovat budeme asi za dva týdny," řekla Právu kriminalistka Helena Pšeničková, která má na starosti vyšetřování násilných trestných činů.

Pšeničková dodala, že se v současnosti hodnotí výsledky DNA. Ty mají určit, zda všechny nalezené ostatky patří jednomu člověku. "Dále se uskuteční výslechy dalších svědků. Důležité budou i znalecké posudky psychiatrů a psychologů," dodala. Zákonná lhůta na vyšetření tohoto případu je šest měsíců.

Jak popsala jedna z policejních vyšetřovatelek, zatčený byl ale docela dobrým otcem a staral se o dítě poměrně slušně. Hlavně ve chvílích, kdy jeho družka odcházela na čas z bytu a chlapce nechala doma druhovi.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám