Hlavní obsah

Traktor slisoval felicii, uvnitř zemřeli dva mladíci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MLADÁ BOLESLAV

Tragická dopravní nehoda se udála v pondělí po deváté večer na silnici mezi Chotětovem a Horkami nad Jizerou na Mladoboleslavsku. Škoda Felicie, v níž jeli dva mladíci ve věku 18 a 19 let, se srazila s traktorem. Posádka osobního vozu byla na místě mrtvá.

Článek

"Dostali zřejmě vlivem vysoké rychlosti po projetí zatáčky na přímém úseku smyk a vyjeli do protisměru," popsal pravděpodobnou příčinu nehody mluvčí mladoboleslavských policistů Ladislav Mareš. 

Traktor, který táhl valník se třinácti tunami řepky, podle Mareše felicii doslova slisoval. "Hasiči a záchranáři zasahující po nehodě už nemohli osádce osobního auta pomoci. Oba mladíci na místě zemřeli. Řidič traktoru vyvázl z nehody prakticky bez zranění," uvedl policejní mluvčí.

Podle dechové zkoušky na alkohol řidič traktoru před jízdou nepil. Případný vliv alkoholu u řidiče felicie stanoví až pitva. Na místě tragédie byl také soudní znalec, který by měl pomoci odhalit bližší okolnosti nehody.

Spolujezdec, který zahynul, v dubnu sám zavinil smrtelnou nehodu

Devatenáctiletý mladík, který zahynul na místě spolujezdce, způsobil podle Mareše letos v dubnu smrtelnou dopravní nehodu na rychlostní silnici u Mladé Boleslavi. Tehdy s dodávkou ve vysoké rychlosti narazil zezadu do nákladního Iveca. V něm zemřela jednatřicetiletá spolujezdkyně.

Počet mrtvých na silnicích Mladoboleslavska se od začátku roku zvýšil již na čtrnáct.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám