Hlavní obsah

Za utýrání ovce půjde muž do vězení

BRNO

Ústavní sexuologickou léčbu a půlroční vězení podmíněný odkladem na 3,5 roku udělil v pondělí Okresní soud Brno-venkov za utýrání ovce Vladimíru Meixnerovi z Hrušic na Brněnsku. Muž na zvířeti vykonal pohlavní styk. Ovce se přitom zaklínila do seníku a zakrátko uhynula, stejně jako tři její jehňata. Navíc musí zaplatit 4 500 korun za uhynulá zvířata.

Článek

Případ z Hrušic šokoval loni koncem léta policisty, pracovníky zemědělského družstva i ochránce zvířat. Meixner se k činu přiznal. Byl prý opilý, a proto jej o 22 let starší manželka nepustila domů.

"Šel jsem do salaše a pomilovali jsme se," řekl soudu muž, který je podle znalců primitivní osobností. Kdyby se neléčil, týrání zvířat by se opakovalo, shodli se experti.

Ovce, která se snažila osvobodit ze zaklínění v seníku, jedno z mláďat zalehla. Další dvě uhynula do tří dnů kvůli ztrátě matky. Potravu z lahve jehňata odmítala.

"Jeho manželský život nepostrádal ani svou sexuální část. Ta však pro něj byla podle všeho nedostatečná. Své sexuální potřeby si chodil uspokojovat do prostor zemědělského družstva, kde už jen pohled na zvířata, o která se staral, mu většinou poskytoval kýžené uspokojení. Muž však zašel dál a v polovině letošního roku několikrát souložil s ovcemi ustájenými v areálu," uvedl Aleš Mergental z policie pro Brno-venkov. [celá zpráva]

Podle kriminalistů byl Meixner v minulosti vyšetřován i kvůli souložím se slepicemi. V pondělí mu hrozilo maximálně roční nepodmíněné vězení.

Reklama

Související témata:

Související články

Zoofil souložil s ovcí, ta uhynula

Zoofila, který se pro své sexuální choutky ukájel na různých druzích zvířat, zadrželi policisté z Brněnska po té, co po sexu s ním uhynula jedna z ovcí...

Výběr článků

Načítám