Hlavní obsah

Při havárii na D5 zemřel sedmadvacetiletý řidič

Právo, paš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

Sváteční den začal smrtí na silnici. Série nehod se stala ve středu ráno kolem jedné hodiny na 120. km dálnice D5 ve směru na Rozvadov. Zemřel při ní sedmadvacetiletý řidič.

Článek

Nedaleko sjezdu na Stříbro zastavil nákladní automobil, aby nabídl pomoc po nehodě dodávky a osobního auta. V tu chvíli se k místu přiblížil Opel Vectra a do nákladního vozu zezadu naboural. V jeho troskách zůstal bez známek života řidič. Lehce zraněna byla spolujezdkyně z nákladního vozu.

"Žena byla ošetřena na místě," uvedla mluvčí západočeské záchranné služby Lenka Ptáčková tím, že její stav si nevyžádal další ošetření ve zdravotnickém zařízení. Zůstala na místě.

"Nehodu šetříme. Jednou z verzí je nepřiměřená rychlost řidiče Opelu Vectra a nepřizpůsobení jízdy stavu a povaze vozovky," uvedla mluvčí západočeské policie Jana Václavová. "Stojící vozidlo bylo řádně označeno trojúhelníkem," dodala. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám