Hlavní obsah

U Příchovic skončila technoparty, policie zadržela opilého řidiče

– PŘÍCHOVICE

Na Ostrově u Příchovic na Plzeňsku skončila v sobotu ohlášená technoparty Sundance open air. Sedmého ročníku akce se zúčastnilo od pátečního večera asi 1000 lidí. Policie nemusela zasahovat. Pouze zadržela podnapilého řidiče, který měl zakázáno řízení motorových vozidel a ani nevlastnil řidičský průkaz, oznámila mluvčí krajské policie Martina Kohoutová.

Článek

Technoparty Sundance open air se odehrávala na soukromém pozemku. Pořadatel akce zajistil bezpečnostní službu. Na místě byli i policisté, kteří ale pouze monitorovali situaci. Dohlíželi zejména na dodržování veřejného pořádku a na bezpečnost a plynulost silničního provozu, uvedla mluvčí.

"Řidič, kterého jsme zadrželi, skončil na záchytce v Plzni. Při kontrole nadýchal asi 2,3 promile," poznamenala Kohoutová. Většina účastníků technoparty na Ostrově opustila místo poté, když kolem sedmé hodiny ranní skončila hudební produkce. Pořadatelé hned začali s úklidem celého prostranství. "Monitorování akce jsme už ukončili. Proběhla až na jediný případ opilého řidiče v naprostém klidu," dodala Kohoutová. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám