Hlavní obsah

Po nárazu se odtrhla levá část vozu, řidič zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TACHOV

Tragická nehoda se stala v pondělí ráno na silnici z Plané do Černošína na Tachovsku. Řidiči Škody Octavie se staly osudnými obávané černošínské serpentiny. Nehodu nepřežil. Jedenatřicetiletý muž ze Sokolova přijížděl od Plané. Smrtelná nehoda jej zastavila krátce po osmé hodině ráno už před první pravotočivou zatáčkou serpentin.

Článek

Dostal se do protisměru a z levé části vozovky sjel do příkopu, kde narazil do stromu. Náraz jej odhodil na další strom. Byl tak prudký, že vytrhl motor z pod kapoty. 

Střepy včetně kol a baterie rozptýlil v okruhu dvaceti metrů. Levý bok byl od vozu doslova odtržen. Řidič z auta vypadl a byl na místě mrtev.

Automobil po tragickém nárazu: Foto: PRÁVO/Jindra Pašková

Nehodu šetří policie, její příčina je nejasná. Na místě nebyly shledány brzdné ani smykové stopy. Doprava v místě je omezena. "Při nehodě došlo k úniku provozních kapalin, které se ihned vsákly do půdy.

Co bude s kontaminovanou zeminou, rozhodne patrně odbor životního prostředí," doplnil mluvčí západočeských hasičů František Vaško.

Reklama

Výběr článků

Načítám