Hlavní obsah

Moravským Berounem otřásla dvojnásobná vražda

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MORAVSKÝ BEROUN

Dvojnásobná vražda otřásla koncem minulého týdne malým městečkem Moravský Beroun na Bruntálsku. Místní čtyřicetiletý muž zde v noci na sobotu na ulici ubodal svou bývalou 23letou ženu, s níž vychovával dítě. Potom zabil také jejího nového, sedmadvacetiletého přítele.

Článek

Za svojí družkou, se kterou se před několika týdny rozešel, přijel zhrzený muž v pátek odpoledne. "V místní restauraci se za přítomnosti současného přítele ženy pohádali," popsala počátek incidentu mluvčí policie Soňa Štětínská.

V pozdních nočních hodinách pak muž zašel do domu, od kterého měl stále ještě klíče, sebral tam kuchyňský nůž a vrátil se k restauraci, kde na dvojici číhal.

"Při odchodu z restaurace dvojici napadl. Oba na místě zemřeli. Muž se pak vrátil zpátky do bytu a kolem čtvrté hodiny ráno se v sobotu udal policistům," dodala policejní mluvčí s tím, že útočník musel kvůli silné podnapilosti strávit noc na záchytce.

"V sobotu večer byl obviněn z vraždy. Policisté dali podnět státnímu zástupci k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby," dodala Štětínská.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám