Hlavní obsah

U Mladé Boleslavi se srazila auta, jeden člověk uhořel

– MLADÁ BOLESLAV
Právo, Novinky, pno, rap

Po srážce dodávky a nákladního auta uhořel v dodávce řidič. Tragická nehoda se stala v pondělí před polednem na silnici R10 mezi Prahou a Mladou Boleslaví poblíž sjezdu na Bezděčín. Dodávka zezadu narazila do nákladního auta a začala hořet.

Článek

"Záchranáři na místě už bohužel nemohli pomoci člověku, který uvízl v hořícím vozu a zemřel. Jeho identifikace kvůli požáru nebyla možná," uvedla mluvčí středočeské záchranky Nina Šeblová. Ve druhém voze byl lehce zraněn muž, kterého s tržnou ránou na čele ošetřili v mladoboleslavské nemocnici.

"Řidič vozu Ford Transit jel zřejmě nepřiměřenou rychlostí ve směru od Prahy. Po předjetí osobního vozidla se zařadil zpět do pravého jízdního pruhu a z dosud nezjištěných příčin narazil do vozidla Praga V3S," popsal střet mluvčí mladoboleslavské policie Vratislav Brynych.

Policie místo uzavřela a odkláněla dopravu přes Bezděčín. Ve směru od Prahy se vytvořily několik kilometrů dlouhé kolony. Ty vznikly také na silnici I/38 ve směru od Nymburka, která se na rychlostní silnici připojuje.

Během několika dnů je to již druhá nehoda, při které zahynul v plamenech člověk. Při tragické srážce několika aut uhořel člověk v pátek na silnici mezi Kuksem a Choustníkovým Hradištěm na Trutnovsku. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám