Hlavní obsah

Spolujezdkyně nepřežila náraz auta do plotu

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OLOMOUC

Tragicky skončila v neděli o půl deváté večer v obci Slavětín na Olomoucku dopravní nehoda vozidla Ford Fiesta. Řidič utrpěl těžká zranění, jeho spolujezdkyně na místě zemřela.

Článek

"Řidič jedoucí od Chudobína na obec Luká dostal při nájezdu do prudké levotočivé zatáčky smyk, strhl řízení vozidla a vyjel mimo vozovku, kde narazil do oplocení předzahrádky domu a do plynového rozvaděče. Nárazem bylo vozidlo vymrštěno do vzduchu a levou zadní částí narazilo do zdi domu," sdělila Právu v pondělí olomoucká policejní mluvčí Jitka Dolejšová.

Řidič a jeho spolujezdkyně, kteří zřejmě nebyli při jízdě připoutáni bezpečnostními pásy, z vozidla vypadli. Třiačtyřicetiletá žena na místě zemřela, osmačtyřicetiletý muž byl s těžkými zraněními převezen v bezvědomí vrtulníkem do Fakultní nemocnice v Olomouci.

"Byl umístěn na klinice anesteziologie a resuscitace. Jeho stav je kritický. Nejvážnější jsou jeho zranění krční páteře, hrudníku a hlavy," řekl Právu v pondělí mluvčí nemocnice Egon Havrlant.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám