Hlavní obsah

Mladíci zákeřně oloupili opilého muže

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KRNOV

Nepříjemné vzpomínky má na své popíjení alkoholu pětadvacetiletý muž z Krnova, který se počátkem května vracel nad ránem opilý domů. Cestou ho přepadli dva mladíci, kteří mu s nožem u krku vyhrožovali a okradli ho o peníze. Jeden z nich se přitom nejdříve choval, jako by chtěl přepadenému pomoci. Policistům se mladíky podařilo v červnu zadržet.

Článek

K opilému muži nejdříve přistoupil osmnáctiletý mladík a začal na staršího muže pokřikovat. Ten před mladým útočníkem začal utíkat, ale mladík byl rychlejší a povalil prchajícího na zem.

"Útočník vytáhl na přepadeného nůž a žádal po něm peníze. V tom okamžiku na místo doběhl útočníkův devatenáctiletý kamarád, který se muže nejdříve zastal a doprovodil ho do suterénu jeho domu," uvedla mluvčí krnovské policie Lucie Zgarbová.

Tam se však jeho chování diametrálně změnilo. "U výtahových dveří srazil přepadeného muže ranou pěstí do zátylku na zem. Přiložil mu nůž na krk se slovy: "dej co máš" a z kapsy mu vytáhl peněženku," doplnila Zgarbová.

Policistům se začátkem června podařilo oba mladé útočníky dopadnout a je proti nim vedeno trestní stíhání. Kriminalisté zjistili, že zadržený osmnáctiletý mladík již v lednu zranil v Krnově šestadvacetiletého muže. Policisté ho převezli do vazby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám