Hlavní obsah

Řidič zemřel při nehodě, neví se však kdy ani kde

Nedaleko Sychrova na Liberecku zemřel pětatřicetiletý řidič osobního vozu Škoda Octavia. Tato nehoda má však několik otazníků - muž ležel asi patnáct metrů od místa nehody a není jistá ani doba havárie, protože vůz byl zaklíněn v nepřehledném místě.

Článek

Nehodu nahlásil policii náhodný svědek krátce před 06:00, vůz ale mohl havarovat mnohem dříve. Na málo frekventovaném místě si ho nikdo nevšiml. V době, kdy nehodu objevil svědek, byl už řidič mrtvý, řekla mluvčí liberecké policie Vlasta Suchánková.

Nehoda se stala na rozhraní okresů Liberec a Semily. Co se vlastně stalo, policie zjišťuje. "Stopy jen ukazují, že vůz jel nějakou dobu částečně příkopem a pak se několikrát převrátil," řekla Suchánková. Řidič byl nalezen asi 15 metrů od havarovaného vozu. Zda z něj vypadl, či se odplazil a pak svým zraněním podlehl, ukáže podle mluvčí soudní pitva.

Za poslední tři dny je to už druhá smrtelná nehoda v Libereckém kraji. V pátek večer zahynul na silnici mezi Jestřebím a Starými Splavy na Českolipsku osmatřicetiletý německý motocyklista. Muž při předjíždění dostal smyk a střetl se ve velké rychlosti s protijedoucím automobilem. Ani jemu už záchranáři nemohli pomoci a svým zraněním na místě podlehl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám