Hlavní obsah

V troskách Alfy Romeo zemřeli tři mladí lidé

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

POHOŘELICE

Tři lidé zahynuli ve čtvrtek při tragické dopravní nehodě, která se stala na silničním obchvatu Pohořelic na okrese Brno-venkov. Na tahu od Brna do Znojma vjel italský vůz Alfa Romeo do protisměru, kde do něj narazila Škoda Octavie.

Článek

Dva mladíci a dívka jeli v alfě na silničním tahu ze směru od Brna do Znojma, když z neznámých příčin vjeli na pravou krajnici a odtud pokračovali neovladatelně do protisměru. Tam do boku jejich auta narazila protijedoucí Škoda Octavie.

Následky střetu byly tragické. Tři lidé v roztříštěné a na polovinu šířky zmáčknuté alfě zemřeli na místě. Jednapadesátiletého muže a jeho sedmačtyřicetiletou ženu z octavie odvezli záchranáři do Brna. Jejich zranění jsou vážná. Mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Haid uvedl, že na místě nehody ale už neměli komu pomoci, z vraku alfy vystříhali jen mrtvá těla obětí.

Náměstek policejního ředitele okresu Břeclav Jan Cupal potvrdil, že Alfa Romeo stála na počátku nehody. Na vině zřejmě bylo nezvládnutí řízení v kombinaci s vysokou rychlostí. Příčinu nehody však určí teprve následné šetření. Policisté na místě nehody identifikovali pouze jednoho z posádky italského vozu. Dvaadvacetiletý mladík zemřel na zadním sedadle.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám