Hlavní obsah

Při noční nehodě přišel o život pětadvacetiletý muž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

RONOV NAD DOUBRAVOU

V sobotu okolo čtvrté hodiny ranní vyjížděli záchranáři k dopravní nehodě tří aut u obce Ronov nad Doubravou. Na místě byly čtyři zraněné osoby. Jeden z účastníků nehody, pětadvacetiletý muž, zemřel na místě ještě před příjezdem záchranné služby. Osudnými se mu stala těžká poranění hlavy, hrudníku a pánve.

Článek

Dvě osoby byly převezeny do nemocnice v Čáslavi, dvaatřicetiletý muž s lehčím zraněním a devatenáctiletá dívka s poraněním pánve a čelisti. Na místě záchranáři ošetřovali ještě devatenáctiletého těžce zraněného muže, který byl ve voze zaklíněný.

Po ošetření byl mladý muž převezen sanitním vozem do nemocnice v Pardubicích. Na místě zasahovala rychlá lékařská pomoc z Čáslavi s výpomocí rychlé lékařské pomoci z Chrudimi. Zároveň na místě zasahoval Hasičský záchranný sbor a Policie ČR.

Auto narazilo do stromu

V sobotu krátce po půl druhé odpoledne vyjížděli záchranáři k nehodě, ve které osobní vozidlo narazilo do stromu mezi Přední Lhotou a Pískovou Lhotou u Poděbrad. Muž ve středním věku utrpěl mnohočetná poranění ohrožující na životě. Po ošetření a zajištění byl předán letecké záchranné službě, které ho transportovala na urgentní příjem Fakultní nemocnice Královské Vinohrady.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám