Hlavní obsah

Opilý muž najížděl do strážníka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CHEB

Strážníci městské policie v noci ulicemi Chebu pronásledovali řidiče, který odmítl na jejich výzvu zastavit. Muže nakonec zablokovalo několik policejních aut. Během jízdy řidič najížděl do jednoho ze strážníků, který se jej pokusil zastavit.

Článek

Dechová kontrola ukázala, že mladík řídil pod vlivem alkoholu. Jeho přesné množství určí krevní zkouška. "Nyní je obviněn z trestného činu útoku na veřejného činitele a v policejní cele čeká, zda bude schválen návrh na vzetí do vazby," uvedla mluvčí chebské policie Stanislava Hojdová.

Strážníci se muže pokusili zastavit na Evropské ulici dvě hodiny po půlnoci. Na kontrolu ale nereagoval a ujížděl dál ulicemi až na Zlatý vrch. Během cesty se ho pokusili zastavit další policisté.

"V ulici Tovární byl jeho vůz zablokován služebním vozidlem městské policie a pachatel byl nucen zastavit. Poté, co za jeho automobilem zastavil další vůz strážníků a zcela jej tak zablokoval, muž zařadil zpátečku a prudce nacouval do za ním stojícího služebního vozidla, následně stočil volant doleva a snažil se objet před ním stojící auto. Jeho pokus však skončil neúspěšně," doplnila Hojdová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám