Hlavní obsah

Čtyři dogy pokousaly v Karlových Varech holandskou rodinu

Právo, František Kšajt

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

Pokousanou rodinu z Nizozemska museli v pondělí operovat chirurgové na traumatologickém oddělení Karlovarské nemocnice. Podle dostupných informací napadly rodinu čtyři dogy, které pokousaly sedmiletého chlapce i rodiče. Stav všech poraněných je vážný.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky
Článek

Policie k případu uvedla, že kriminalisté se vydali za poškozenými do nemocnice. "Vše vyšetřujeme. Bližší podrobnosti ale zatím nemůžeme sdělit," uvedla pro Právo mluvčí karlovarské policie Zdena Papežová.  

"Rodina se jela podívat k chovateli na psy, kteří zatím z neznámých příčin zaútočili na malého chlapce. Nyní prošetřujeme, zda se jedná o nešťastnou náhodu nebo cizí zavinění," doplnila.

Podle neoficiálních informací se neštěstí stalo v karlovarské městské části Sadov.

"Otce, matku a dítě pokousala doga," sdělila Právu tisková mluvčí karlovarské nemocnice Zdeňka Marková, podle které je stav jednotlivých členů rodiny vážný, ale po operaci stabilizovaný.

"V nemocnici je už připravován letecký transport jednoho z poraněných do Plzně, kde bude na ruce operován na oddělení plastické chirurgie," upřesnil mluvčí karlovarských záchranářů Lukáš Hutta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám