Hlavní obsah

Muž měl chlapce zabít horkou sprchou

– TÁBOR

Partner matky dvacetiměsíčního chlapce, který zemřel loni v prosinci na Táborsku na popáleniny z vařící vody ve sprše, opařil podle informací policie chlapce úmyslně. Chlapec utrpěl popáleniny na 65 procentech těla a o několik dnů později zemřel v nemocnici.

Článek

Matka přivolaným záchranářům nejdříve tvrdila, že na sebe hoch strhl rychlovarnou konvici s vařící vodou. [celá zpráva] Během vyšetřování však vyšlo najevo, že bezbrannému dítěti úmyslně ublížil šestadvacetiletý partner ženy.

Muž měl dítě hlídat. Když dlouho plakalo, vzal ho do koupelny, kde ho chtěl utišit. "Vysvlékl jej z oděvu jen do plenkových kalhotek, položil ho do vany a úmyslně ho začal sprchovat horkou vodou," uvedl mluvčí jihočeské policie Milan Marušák.

Kriminalisté muže obvinili z ublížení za zdraví a podali návrh na jeho vzetí do vazby. V době činu byl v podmínce za loupežné přepadení.

Muž prý chlapce zranil loni 6. prosince. Matka ale přivolala pomoc až druhý den ráno. Záchranářům pak tvrdila, že na sebe chlapec strhl konvici s horkou vodou. Lékař okamžitě nařídil převoz těžce zraněného chlapce na popáleninové oddělení Fakultní nemocnice Královské Vinohrady v Praze. Chlapec ale 8. prosince zraněním podlehl.

Reklama

Související témata:

Související články

Žena sprchovala syna horkou vodou, dítě zemřelo

Kriminalisté zahájili v pondělí trestní stíhání ženy z Táborska, která pravděpodobně osprchovala svého dvacetiměsíčního syna vařící vodou, čímž mu způsobila...

Výběr článků

Načítám