Hlavní obsah

Řidič, na kterého stříleli policisté, byl obviněn

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Řidič, který minulý čtvrtek v Ostravě s alkoholem v krvi ujížděl před policejní hlídkou a zastavila ho až střelba ze služební pistole, si po týdnu vyšetřování vysloužil obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Článek

"Muž zatím využil svého práva nevypovídat," uvedla severomoravská policejní mluvčí Dagmar Bednarčíková. Dopravní hlídka zastavila automobil Škoda Pick Up před týdnem v Ostravě. Poté, co řidič nafoukal alkohol, neočekávaně usedl za volant a snažil se policistům ujet. Muži zákona jeho vůz pronásledovali a vyžádali si i posily. Auto zastavilo až několik výstřelů. [celý článek]

"Po prostřelení zadní pneumatiky řidič asi po třech kilometrech havaroval. Znovu se ale pokusil ujet, přitom narazil do policejního vozidla," dodala mluvčí. Na policejním autě vznikla škoda pět tisíc korun, na automobilu řidiče je škoda vyčíslena na dvacet tisíc korun.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám