Hlavní obsah

Policie hledá šumperského vraha mezi narkomany

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŠUMPERK

Policisté pátrající po vrahovi ženy ze Šumperka zaměřili svou pozornost na osoby pohybující se mezi narkomany. Původně předpokládali, že pachatel pochází z rodinných kruhů. Kriminalisté sestavili portrét neznámého muže a žádají veřejnost o pomoc při pátrání.

Článek

"Ve vyšetřování nastal další posun. Policie nyní intenzivně prověřuje další ze stanovených verzí, a to že pachatelem je osoba z řad pohybujících se mezi toxikomany," řekl mluvčí severomoravské policie Milan Klézl.

Kriminalistům se za pomoci veřejnosti podařilo sestavit portrét neznámého muže, který se v sobotu ráno pohyboval na místě činu. "Muž je zdánlivého stáří do 40 let, vysoký přibližně 175 centimetrů, má tmavé vlnité vlasy a oblečen měl rifle a riflovou bundu," doplnil Klézl.

Třiačtyřicetiletou matku dvou dětí střelil v sobotu ráno vrah do hlavy ve chvíli, kdy venčila na sídlišti ve Finské ulici psa. [celá zpráva] Žena na místě zemřela.

Jednou z vyšetřovacích verzí, kterou kriminalisté zpočátku uváděli jako hlavní, bylo že vraždou vyústily dlouhodobé neshody v rodině. Policisté v sobotu poblíž místa činu zajistili automobil, který údajně patří tchánovi zavražděné, jenž s ní měl neshody.

Posléze se však vyšetřovatelé začali přiklánět i k jiným verzím.

Reklama

Související články

Na ulici v Šumperku zastřelil ženu

Dosud neznámý pachatel zastřelil v sobotu ráno na jedné z šumperských ulic třiačtyřicetiletou ženu. Zbraň na ni zamířil ve chvíli, kdy venčila v ulici...

Výběr článků

Načítám