Hlavní obsah

Nehoda u Dolního Újezdu si vyžádala šest zraněných

Právo, bed

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DOLNÍ ÚJEZD

Několik velmi vážných zranění si vyžádala ve čtvrtek ráno srážka dvou osobních automobilů u Dolního Újezdu na Přerovsku. Nehoda se stala před sedmou hodinou ráno před odbočkou do obce Dolní Újezd, když třiatřicetiletá řidička vozu Škoda Felicie z Přerovska nedala při odbočování vlevo přednost favoritu jedoucímu po hlavní silnici ze směru od Staměřic.

Článek

Podle přerovské policejní mluvčí Michaely Sedláčkové utrpělo při nehodě zranění šest osob. Na místě zasahovalo několik sanitek a vrtulník.

Nejhůře dopadla posádka favoritu. "Jeho šofér byl s krvácením do dutiny břišní převezen sanitkou do Fakultní nemocnice v Olomouci, kam byl vrtulníkem přepraven také jeho spolujezdec z předního sedadla. Ten utrpěl velmi těžká poranění, která si zřejmě vyžádají trvalé následky. Nyní je v komatu a jeho stav je vážný," uvedla Sedláčková.

Komplikované zlomeniny utrpěl i druhý spolujezdec a lehce zraněn byl i další muž, kteří oba seděli na zadních sedadlech favoritu. Řidička felicie a její desetiletá dcera z nehody vyvázly s četnými zlomeninami, jejichž léčení si vyžádá několik týdnů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám