Hlavní obsah

Z miliónové krádeže v Panasoniku obviněni i zaměstnanci

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

Mezi pěticí zlodějů, která kradla v plzeňském výrobním závodě společnosti Panasonic, jsou dva jeho zaměstnanci. Podle policie mají výtečníci na svědomí krádež plazmových televizorů za čtyři milióny korun.

Článek

"Jde o Slováky, kteří televize naložili do kamiónu na základě falešné objednávky. Zadrženi byli společně s ostatními už mimo závod v okamžiku, kdy náklad z kamiónu zase skládali. Na sobě měli ještě firemní montérky s nápisem Panasonic," řekl policejní zdroj.

Kradené televizory z areálu závodu vyvezl kamión označený falešnými espézetkami v noci na středu. Jelikož poté, co náklad projel branou, zjistila vnitřní ostraha nesrovnalosti v objednávce, vydala se za kamiónem hlídka detektivů soukromé bezpečnostní agentury ABL, která střeží závod Panasonic.

Kamión sledovaný černými šerify zastavil na soukromém pozemku u rodinného domku poblíž Vochova na severním Plzeňsku, kde už připravená skupina lidí začala televizory vykládat. Soukromí detektivové zavolali na tísňovou linku 158 a přivolaní policisté všechny přítomné osoby zadrželi.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám