Hlavní obsah

Požár zničil zemědělskou usedlost

Právo, jbs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŠONOV

Požár rodinného domu a stodoly likvidovali v úterý nad ránem hasiči v Šonově na Náchodsku. S ohněm bojovali profesionální hasiči z Náchoda a Jaroměře, dále dobrovolní hasiči z Provodova - Šonova, Nového Města nad Metují, Náchoda, České Skalice a Bohuslavic.

Článek

"Požár zasáhl střešní konstrukci rodinného domu a postupně se rozšířil na půdní prostory i samotný dům. Část střechy domu se zřítila, zbytek objektu byl značně poškozen. Plameny zasáhly a zničily i přilehlou stodolu s uskladněným elektronickým zbožím," uvedla tisková mluvčí HZS Královéhradeckého kraje Martina Žahourková.

V době příjezdu první jednotky byl již celý obytný dům i stodola v plamenech a oheň se hasičům podařilo dostat pod kontrolu zhruba po jedné hodině. Hmotná škoda byla majitelem usedlosti odhadnuta na 750 tisíc korun, příčiny vznícení jsou předmětem šetření hasičů a policistů. Při události nebyl naštěstí nikdo zraněn.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám