Hlavní obsah

Lupič s pistolí přepadl poštu

Právo, rap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MLADÁ BOLESLAV

Poštu na Náměstí Republiky v Mladé Boleslavi přepadl v pondělí kolem třetí hodiny odpoledne neznámý lupič. Se zbraní v ruce přistoupil k přepážce a její pracovnici nutil k vydání peněz.

Článek

"Žena mu je vydala a zřejmě v šoku zkolabovala. Pachatel i s lupem odešel ven a zmizel. Není ani vyloučeno, že odjel autobusem městské hromadné dopravy do centra," informoval Právo mluvčí mladoboleslavské policie Ladislav Mareš.

Podle popisu by se mělo jednat o muže ve věku kolem 45 let, asi 185 centimetrů vysokého, štíhlé postavy. Má šedé vlasy a na tváři měl asi dvoudenní zanedbané strniště.

"Na sobě měl šedivou mikinu a u sebe kolem pasu připevněnou tmavou ledvinku, z níž také na pracovnici pošty vyndal nezjištěnou pistoli. Lup si odnesl v blíže nepopsané igelitové tašce," popisoval pachatele Mareš.

Jakékoli informace k tomuto muži, který se v pondělí kolem třetí hodiny odpoledne pohyboval na Náměstí Republiky v Mladé Boleslavi, jeho okolí a pravděpodobně i v autobuse městské dopravy, mohou svědci podat na kterékoli služebně Policie ČR nebo telefonicky na lince 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám