Hlavní obsah

Při nehodě čtyři zranění, řidič nadýchal 2,8 promile

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BEROUN

U Dobříče na Praze - západ havarovalo v sobotu kolem poledne osobní auto. Při nehodě byli zraněni čtyři lidé, z toho jeden člověk byl ve vážném stavu. Policisté po nehodě provedli u řidiče dechovou zkoušku, při které muž nadýchal 2,8 promile.

Článek

Podle informací policie stála za nehodou rychlá jízda. "Řidič nezvládl řízení, sjel do příkopu a převrátil auto na střechu. Kromě těžce zraněného muže byli řidič a další dva muži zraněni lehce," uvedla středočeská policejní mluvčí Soňa Budská.

Na místě zasahovaly dvě posádky záchranné služby. "Jeden muž utrpěl mnohočetné poranění v obličeji, zřejmě měl sériovou zlomeninu žeber a lékař měl podezření na poranění míchy. Po ošetření byl převezen na traumatologické oddělení do Fakultní nemocnice v Motole," uvedla Nina Šeblová ze středočeské záchranné služby.

Další dva lehce zranění byli ponecháni po ošetření na místě, třetí muž byl převezen na pozorování do nemocnice v Praze Střešovicích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám