Hlavní obsah

Po srážce auta s autobusem jeden mrtvý a patnáct zraněných

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BENEŠOV

Kolem půl jedenácté se v Čerčanech na Benešovsku srazil autobus s osobním autem Škoda Superb. Podle informací záchranné služby na místě jeden člověk zemřel a jeden utrpěl těžké zranění. Dalších čtrnáct lidí utrpělo lehčí zranění. Na místo byl přivolán i vrtulník z Prahy.

Článek

Neštěstí se stalo podle záchranářů v Čerčanech u restaurace Na Pyšelce u sjezdu na silnici E55 směrem od Čerčan na Pyšely. Kromě jednoho mrtvého a jednoho těžce zraněného si nehoda vyžádala také čtrnáct lehce zraněných osob v autobusu. Policisté uzavřeli silnici 1/3 vedoucí z Čerčan do Pyšel.

"Většinou se jedná o otřesy mozku a tržné rány. Pacienti byli převezeni do nemocnice v Benešově. Třiašedesátiletý muž, který na místě zemřel, byl řidičem osobního auta. Utrpěl polytruama - mnohočetná vážná poranění neslučitelná se životem. Těžce zraněný muž byl cestujícím autobusu, utrpěl poranění hrudníku," uvedla mluvčí středočeské záchranné služby Tereza Janečková.

"Hasiči na místě pomáhali záchranářům s ošetřením zraněných. Podle našich informací se srazila škodovka s linkovým autobusem," uvedl pro Novinky mluvčí středočeských hasičů Ladislav Křivan.

K místu nehody vyjely dvě posádky rychlé lékařské pomoci z Benešova, převozová sanitka, která se vracela z Prahy a o výpomoc byla požádána i Letecká záchranná služba z Prahy. Vrtulník transportoval jednoho vážně zraněného do nemocnice v Praze.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám