Hlavní obsah

Třináctiletý kluk vydíral o dva roky staršího chlapce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HRANICE

Netradiční případ řeší v těchto dnech policisté na Přerovsku. Podezřívají třináctiletého chlapce, že vydíral o dva roky staršího hocha. Pod pohrůžkou násilí bral v několika případech mladší hoch od staršího peníze a jednou ho také napadl. Případ se dostal k policii tak, že se starší z chlapců svěřil své matce.

Článek

"Třináctiletý chlapec požadoval na autobusové zastávce v Hranicích pod pohrůžkou násilí po patnáctiletém chlapci peníze. V polovině února mu starší hoch z obavy vydal 67 korun. O deset dní později na stejném místě po něm podezřelý požadoval dalších 50 korun. Poté, co mu je hoch dal, jej udeřil kolenem do obličeje," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Po útoku přikázal třináctiletý hoch staršímu, aby mu ještě ten den přivezl k němu domů tisíc korun a cigarety. Starší se však tomuto požadavku vzepřel a svěřil se své matce, která se obrátila na policii.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám