Hlavní obsah

Vrah ze sázkové kanceláře stále uniká

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

FRÝDEK-MÍSTEK

Kriminalisté stále pátrají po vrahovi, který v sobotu ubodal 32letou pracovnici sázkové kanceláře v Heydukově ulici ve Frýdku-Místku. Na základě získaného svědectví ale sestavují jeho podobiznu, která bude zveřejněna zřejmě v úterý, pokud v tu dobu už nebude za mřížemi.

Článek

Podle informací Práva se ze sázkové kanceláře zřejmě neztratily žádné peníze a motiv vraždy nebyl loupežný. Hlavním podezřelým je údajně mladý muž, který před sázkovou kanceláří pravděpodobně několik hodin postával.

Policisté tyto informace nechtějí potvrdit, připouštějí ale, že mají podrobný popis pravděpodobného vraha. "Pokud nedojde ke změně, zveřejníme identikit podezřelé osoby s největší pravděpodobností až zítra," uvedla mluvčí severomoravské policie Soňa Štětínská. V pondělí odpoledne proběhla pitva zavražděné ženy. "Pokud budeme moci sdělit veřejnosti jakékoliv informace, získané ze závěru pitvy, bude to také až v úterý," dodala.

Pobodanou ženu, která ještě žila, našel v tratolišti krve v sobotu odpoledne zákazník, který zavolal na místo policii i sanitku. Žena po převozu do nemocnice zemřela.

Policie stále uvítá jakékoliv svědectví osob, které zaznamenaly podezřelý pohyb v okolí bývalého kulturního domu válcoven a sázkové kanceláře. "Občané mohou jakékoli informace, které by mohly s vraždou souviset, volat na bezplatnou policejní linku 158 nebo sdělit na kterékoli policejní služebně," dodala Štětínská.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám