Hlavní obsah

Neznámí pachatelé v Brně pobodali dva mladíky, jeden zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

V noci na sobotu pobodali v centru Brna neznámí pachatelé dva mladíky ve věku 26 let. Jeden z nich na četná poranění hrudníku a břicha při převozu do nemocnice zemřel, druhý byl ve vážném stavu převezen do brněnské Úrazové nemocnici, uvedla jihomoravská policejní mluvčí.

Článek

Incident se stal kolem 03:00. Dvojice mladých mužů stála údajně na tramvajové zastávce na křižovatce ulic Česká a Joštova. "Dva neznámí útočníci pravděpodobně vyběhli z nedaleké ulice Brandlova. Je možné, že vyšli z jednoho z tamních nočních barů," řekla mluvčí.

Podle popisu svědků šlo o dva mladíky střední postavy, vysoké asi 175 centimetrů s krátkými tmavými vlasy ve věku kolem 25 let. Vážně zraněný mladík podstoupil ihned po příjezdu do nemocnice operaci jater, bránice a srdce.

Podle náměstka nemocnice Petra Svobody je stále v kritickém stavu. Po pachatelích ozbrojeného přepadení police pátrá a žádá případné svědky neštěstí, aby se přihlásili na linku brněnských kriminalistů 974 622 021 nebo na tísňovou linku 158. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám