Hlavní obsah

Úředník odešel na procházku do lesa a nevrátil se

BRUNTÁL

Bruntálští policisté pátrají po šestatřicetiletém úředníkovi Ladislavu Kačmarčíkovi. V úterý dopoledne odešel na procházku se psem do lesa a nevrátil se. Muž vede oddělení dávek pomoci v hmotné nouzi na bruntálském městském úřadu.

Článek

Muže začala pohřešovat jeho sestra, která s ním bydlí v rodinném domě v obci Zátor. Policie prověřila, zda Kačmarčík není u jiných příbuzných nebo v některé nemocnici, a prohledala blízkou železniční trať a okolní lesy.

Muž zanechal doma lísteček se vzkazem "Šel jsem se psem do lesa" a dosud nepřišel ani domů, ani do práce na radnici. Policie už v úterý v noci zahájila rozsáhlou pátrací akci, která dosud nepřinesla žádaný výsledek.

"Úředníkův vzkaz potvrdila i sousedka, která pohřešovaného viděla odcházet s černým křížencem," uvedla mluvčí bruntálské policie Lucie Zgarbová.

"Při pátrání byla použitá mobilní termovize a služební psi, ale bohužel s negativním výsledkem," dodala mluvčí.

Podle policie není vyloučeno, že muž v lese zkolaboval. "Minulý týden toho v práci měli hodně. Hroutil se jim počítačový systém. Těžce to nesl. Dokonce měl problémy s tlakem a omdlel," řekla ČTK bruntálská policejní mluvčí.

Šestatřicetiletý Kačmarčík je 170 cm vysoký, štíhlý, má černé mírně prošedivělé vlasy. Měl s sebou psa, černého křížence střední velikosti. Policie žádá, aby lidé v případě, že Kačmarčíka potkají, zavolali linku 158 nebo číslo 974 731 600

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám