Hlavní obsah

Tříletá holčička obětí znásilnění

Právo, jfk
PRAHA

Tříletá holčička se minulý týden stala obětí znásilnění. Pachatelem by mohl být podle kriminalistů přítel její matky, který s nimi žil v bytě na pražském Žižkově. Jednatřicetiletého muže proto policie z činu obvinila a umístila ho do vazební cely. Dívka, která utrpěla zranění v oblasti konečníku, je podle policistů v pořádku.

Článek

Skutek se měl stát v noci na minulý čtvrtek v žižkovském bytě, kde se toho večera konala party pro několik známých. "Hodně toho vypili. V době, kdy mělo ke znásilnění dojít, už všichni spali," uvedla Právu šéfka pražské mravnostní kriminálky Alena Kolářová, která se případem zabývá.

Část účastníků večírku odešla, partner matky dostal holčičku na starost. Ráno vyšlo najevo, že dívka byla znásilněna. Krvácela z konečníku a musela být ošetřena lékařem.

"Už je v pořádku. Psychologickou terapii zatím nepotřebovala. Tomu, co se s ní stalo, vlastně nerozumí," uvedla kriminalistka. Policistům holčička čin popsala na předložených loutkách. Pachateli hrozí osmi až dvanáctileté vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám