Hlavní obsah

Taxikáři blokovali Radlickou ulici v Praze

Novinky, pno
PRAHA

Radlickou ulici na pražském Smíchově zablokovalo ve středu po druhé hodině odpoledne větší množství vozidel taxi. Na místě zasahovalo několik hlídek dopravní policie. Ty se snažily zjistit, proč taxíky silnici zablokovaly. Taxikáři protestovali proti tomu, jak o nich píše tisk.

Článek

"Náš operační dispečink přijal hlášení o větším množství vozů taxi ve 14:22. Na místo ihned vyrazily dvě hlídky dopravní policie, které se snažily zjistit, proč jsou auta na místě. Po příjezdu policie se auta začala pomalu rozjíždět," uvedl pro Novinky mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Dle svědků události udělali řidiči několik okruhů a po asi třiceti minutách pomalu odjeli. Ve čtvrt na čtyři již byl provoz v okolí v normálu.

Vozy taxi blokovaly silnici a přitom troubily. Podle informací svědků byly zablokovány dva pruhy ve směru na Radlice, jeden v opačném směru. Na místě bylo odhadem asi padesát vozidel taxi. V okolí se vytvořily kolony vozidel.

Na místě byly mimo jiné auta společností Profi taxi a AAA Radio taxi. Na dispečinku firmy Profi taxi odmítli jeho pracovníci podat Novinkám k události jakékoli informace s tím, že mají přísný zákaz.

Na dispečinku firmy AAA Radio taxi uvedli bez bližších informací, že jejich majitel je na místě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám