Hlavní obsah

Ozbrojený muž přepadl pražskou benzínku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V sobotu přepadl ozbrojený lupič benzínovou stanici v Praze 4. Sebral prodavačce tržbu 20 000 korun a utekl. Policie má jeho přibližný popis.

Článek

"Na zaměstnankyni benzinového čerpadla na ulici Brněnská v Praze 4-Chodov si neznámý lupič s pistolí v ruce vymohl vydání tržby a poté z místa utekl. Muž se v prodejně objevil krátce před čtvrtou hodinou ráno. Namířil si to rovnou ke dvaačtyřicetileté prodavačce a pod pohrůžkou použití střelné zbraně, kterou držel v ruce, ji přinutil, aby mu otevřela obě pokladny," uvedla pražská policejní mluvčí Eva Miklíková.

Zhruba dvacet tisíc korun si uložil do přinesené igelitové tašky a zmizel v ulicích. Žena kriminalistům podala přibližný popis lupiče.

"Muž byl vysoký asi 185 cm, měl štíhlou postavu, na sobě měl černou bundu a na obličeji kuklu s otvorem pro oči. V ruce držel krátkou střelnou zbraň stříbrné barvy," sdělila Miklíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám