Hlavní obsah

Dívka, kterou pobodala matka, je mimo ohrožení života

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Sedmiletá dívka, kterou pobodala její matka ve čtvrtek v Ostravě, je mimo ohrožení života. Žena dvou dceru několikrát bodla a pak spáchala sebevraždu. Skok z okna nepřežila. Policie v pátek potvrdila, že oba případy spolu souvisí.

Článek

Kriminalisté události nejdříve prošetřovali jako dva samostatné případy. Policisté našli mrtvou ženu v Ostravě před jedním z domů a zároveň jim z nemocnice nahlásili příjem pobodaného dítěte. Teprve později souvislost obou případů policie potvrdila. [celá zpráva]

"Žena doma krátce po desáté hodině dopoledne svou dceru pobodala do levé strany hrudníku. Poté odjela autem do Ostravy-Hrabůvky k rodičům, kde ukončila svůj život skokem z okna chodby mezi jedenáctým a dvanáctým poschodím," uvedla severomoravská policejní mluvčí Dagmar Bednarčíková.

Dívku přivezl do nemocnice ve vážném stavu její otec. Ve zdravotnickém zařízení se ještě ve čtvrtek podrobila operaci. Podle mluvčího nemocnice je již při vědomí a její stav je stabilizovaný.

Podle policie se matka dívky opakovaně léčila na psychiatrii. Je pravděpodobné, že žena jednala pod vlivem psychické zátěže.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám