Hlavní obsah

Žena vyskočila z okna v šestém patře

Právo, kg

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Svůj život se patrně rozhodla ukončit ve čtvrtek odpoledne třicetiletá žena z Brna, když vyskočila z okna v šestém patře třináctiposchoďového domu v Žitné ulici v Brně - Řečkovicích. Pád přežila, s velmi těžkými zraněními ale skončila v nemocnici, kde lékaři bojují o její život. Podle posledních informací je její stav velmi kritický, protože utrpěla nejen mnohačetné zlomeniny, ale i vážná vnitřní poranění.

Článek

"Případ vyšetřujeme a první poznatky ukazují na sebevražedný pokus. Cizí zavinění jsme zatím nezjistili," uvedl Bohumil Malášek z brněnské policie. Policisté také prověřují případný motiv k sebevraždě. Zatím se jim nepodařilo najít dopis na rozloučenou.

Podle náměstka ředitele Úrazové nemocnice v Brně Petra Svobody ženu vyšetřili lékaři na tomografu a zjistili, že má krvácení do mozku, zlomeniny pánve, pátého krčního obratle a obou rukou. Zatím se nerozhodli, zda ji budou okamžitě operovat, protože její stav je velmi vážný a operaci by nemusela v tomto stavu přežít. Pokud se ji podaří zachránit, bude mít podle všeho doživotní vážné následky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám